skip to Main Content
Opleidingsorkest De Karel

Opleidingsorkest De Karel

Het opleidingsorkest van de Karel telt momenteel een kleine groep muzikanten uit verschillende leeftijdscategorieën en repeteert iedere dinsdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. In dit orkest krijgen leerlingen de kans om naast hun individuele lessen ook ervaring op te doen in het sámen muziek maken. Dit is niet alleen veel gezelliger dan individueel, maar het geeft de leerlingen ook de mogelijkheid regelmatig op te treden voor publiek. Met voldoende ervaring maakt het opleidingsorkest de uiteindelijke overstap naar het harmonieorkest gemakkelijker.

Dirigent: Monique Spoor

Het opleidingsorkest staat sinds oktober 2008 onder leiding van Monique Spoor.

Monique volgde lessen aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem, hoofdvak Klassiek Saxofoon. Sindsdien participeerde zij in diverse projectorkesten, waaronder de HKA-Jeugdbigband onder leiding van Guus Tangelder en de musicalproductie “Dr. Quinn, Medicine Woman”, welke in diverse theaters in Nederland speelde.

Momenteel speelt zij op reguliere basis in 3 verschillende orkesten en geeft zij muziekles aan beginnende houtblazers. Harmoniekapel Generaal Karel van der Heijden telt momenteel binnen en buiten opleidingsorkest en slagwerkgroep zo’n 25 leerlingen, die elk individueel les krijgen van een gediplomeerde leraar. Mocht je ook geïnteresseerd zijn in het leren bespelen van een muziekinstrument, neem dan vrijblijvend contact op via
mail@harmonie-dekarel.com.

En bedenk daarbij: je bent nooit te oud om te leren!

Back To Top