skip to Main Content

Oproep

Na het spetterende optreden in theater de Poorterij met het projectorkest waarvan harmonie “De Karel “ de basis vormde, en de leuke optredens afgelopen zomer en najaar gaan we in januari weer starten met een nieuw repertoire.  

Wij kunnen net als meerdere clubs nog altijd muzikanten gebruiken. Speel jij saxofoon, dwarsfluit, bastuba, trombone, klarinet, slagwerk of euphonium kom dan eens gezellig meespelen. 

Onze club repeteert op dinsdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur op het adres Dwarsweg 24 te Zaltbommel, naast de Avri.

Het orkest speelt onder leiding van Alphons van Stenis. Een sympathieke en humoristische Brabander die de puntjes op de i zet maar waarbij geen enkele repetitie saai is.    

Het repertoire is zeer breed maar zeer toegankelijk voor het publiek en niet te vergeten voor de muzikant zelf. 

Je kan contact opnemen via : mail@harmonie-dekarel.com

Ben je nog niet een vergevorderde beoefenaar, geen probleem wij hebben ook een opleidingsorkest. Ook hier ben je van harte welkom. Zij repeteren tevens op dinsdagavond maar dan van 18.30 uur tot 19.30 uur en staat onder leiding van Jenine van de Werken. Ook zij kent de kneepjes van het vak als geen ander. 

Verder;  

Altijd al eens wat anders willen spelen???  

Speel je nou wel een instrument (piano, gitaar etc) maar hoort dit niet thuis in een harmonieorkest? Geen probleem wij kunnen je ook omscholen. Informeer hier eens vrijblijvend naar. Altijd leuk om eens te switchen en in een groep te musiceren. 

Tot snel!

Back To Top